Povesti cu cadouri. Altfel

Astazi o sa va povestesc despre participarea noastra la campania “Toamna Bloggerilor“. Va spun cinstit, nu stiam la ce sa ne asteptam atunci cand am intrat in acest proiect. Am avut emotii, daca site-ul nostru se va ridica la inaltimea asteptarilor, daca darurile noastre vor fi pe placul bloggerilor si cate si mai cate.

Dupa saptamani intregi de concurs, va impartasim, cu mandrie, impresiile noastre 🙂

cadouri altfel

 •  Am adunat aproape 30 de povesti altfel, despre Cadouri Altfel, despre cum sa faci daruri altfel, despre cum sa-i bucuri pe ceilalti. Unele povesti – originale, sensibile, amuzante – ne-au impresionat de-a dreptul
 • Am cunoscut bloggeri talentati, oameni care scriu cu pricepere si pasiune. Ne-am delectat cu povestile din Caietul Cristinei, am insotit-o printre randuri pe Domnisoara Christine, am citit Cuvinte pentru suflet in 367 de zile, ne-am bucurat de Pagini de zi si noapte, disponibile la orice ora si de Arome fel de fel. Am descoperit multi oameni frumosi!
 • Ne-am facut prieteni noi. Ne vizitam acum pe Facebook, pe G+ sau pe blog
 • Citim Chestiuni serioase si luam zilnic Pastila de frumusete. Le vizitam pe Ralucica, Adriana Florina Stancu, Giulieta, Lorellei, Daniela Florentina si pe Bianca Ionel. Vedeti ce de-a lume buna cunoastem? Ne punem la curent cu ultimele Reviews by Saru Ioana si povesti ale lui Cluc
 • Asta e lista completa a noilor nostri prieteni si a povestilor lor: Spacemir, Istvan Bertalan, Doar Femeia, Dializa renala, Ebony Vintage, Scumpetea, Patutul veselMoonlight, Cuvinte cu culoare, Belissima si De toate SRL
 • La sfarsit, am avut misiunea de a alege si castigatorii. O misiune aproape imposibila, dat fiind ca au fost cateva texte – mai multe decat numarul de premii acordate – care ne-au placut in mod deosebit. Dupa consfatuiri indelungi in cadrul echipei, am ales si castigatorii. A fost o lupta stransa, dupa cum stau marturie si notele acordate
 • Asadar, premiantii nostri sunt urmatorii:
  1. Locul I cu coronita – Abetina zambeste – pentru caldura si sensibilitatea cuvintelor alese si pentru felul in care a ales sa interactioneze cu noi, zi de zi. Am invatat si noi sa zambim alaturi de tine!
  2. Locul II – Blogurici – pentru originalitate, creativitate si spirit artistic. Si pentru modul frumos in care stie sa se bucure de cadouri, de viata, de mici victorii 🙂
  3. Locul III – Vavaly – pentru verva si spiritul fresh
 • In final, am vrea sa va multumim tuturor pentru povesti, idei, ganduri bune, efort si pasiune. Povestile voastre ne-au inspirat sa fim si mai “altfel”. Nu in cele din urma, un gand bun si pentru organizatorii acestui concurs. Ne-a facut placere sa facem parte din acest proiect!

Va asteptam cu totii in magazinul nostru online, cu cadouri altfel pentru voi si pentru cei dragi. Daca v-a placut articolul nostru, dati de stire mai departe!

13 thoughts on “Povesti cu cadouri. Altfel

 1. Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase . Imi pare rau ca nu a fost printe articolele castigatoare insa ma bucura aprecirea dumeavoastra .

 2. Inca o data ne-ati surprins placut cu reatia si feed back-ul pe care ni le-ati oferit.
  Multumesc si eu pentru aprecierea articolelor mele. Va spun sincer ca cel de-al doilea articol l-am scris datorita reactiei primite prin comentariul la primul articol.
  Astept cu interes si urmatoarele campanii :).

 3. Mulţumim pentru cuvintele frumoase. Succes în activitatea propusă şi şi aşteptăm să împărtăşim cu prietenii experienţa noastră .

 4. Multumesc pentru oportunitatea de a scrie despre produsele pe care le comercializati. Mi-a facut placere sa descopar cadouri foarte atractive si originale. Multumesc si pentru aprecieri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s