Cadouri Altfel pentru tine si cei dragi

Se apropie şi sărbătorile, aşa că dacă sunteţi în pană de idei, şi voi şi Moşu’ şi va stoarceţi creierii să găsiţi un cadou inspirat, Cadouri Altfel va ajută să-l găsiţi. Sunteţi scutiţi de alergătura din magazine şi găsiţi o grămadă de idei originale pentru cadouri.

Chestiuni Serioase

Voi aveţi pe acasă obiecte primite în dar de la prieteni, de la persoane dragi, cadouri de demult pe care le păstraţi şi de care vă amintiţi cu plăcere? Cadouri pe care le ţineţi în rafturi, la loc de cinste sau din contră, ascunse prin sertare şi sertăraşe, dar de care nu va puteţi despărţi? Vreun mărţişor drăguţ de la colegul de banca din liceu? Un obiect decorativ primit de la vreun coleg de serviciu? O ramă foto primită de la iubit/a? Sau o bijuterie de la mama? Cu siguranţă.

Eu am multe astfel de obiecte… de la mărţişoare, bijuterii pe care nu le mai port, papiţoaie, fotografii vechi, până la decoraţiuni, cărţi, cd-uri, haine, diverse suveniruri şi alte obiecte speciale primite, pe care le păstrez cu drag şi la care nu aş renunţa. Poate că sunt doar nişte lucruşoare banale, care ocupă spaţiu aiurea, dar pentru mine au valoare şi sunt importante, sunt nişte amintiri…

View original post 864 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s