Idei de cadouri altfel pentru nativii din Fecioara

Dragii mei, acum ca a venit toamna, e momentul sa ne bucuram de lumina blanda a acestui anotimp, de ultimele zile calde si de primele frunze ruginii care isi fac aparitia pe alei. Si, bineinteles, sa ne gandim la ce cadouri deosebite am putea face oamenilor dragi din zodia Fecioarei, care isi sarbatoresc ziua in aceasta perioada.

Femeia Fecioara este o persoana ordonata, riguroasa si cu mult simt practic. Va aprecia intotdeauna un cadou de calitate, mai ales daca are si o utilitate practica. Darurile simbolice sau cele ostentative nu ii prea sunt pe plac. Iata, asadar, ce ai putea sa-i oferi cadou:

  • Un ceas. O va impresiona, cu siguranta, un ceas simplu, elegant, fara multe elemente decorative. Fecioara este mereu punctuala, asa ca un ceas va fi un aliat pretios in lupta cu timpul si deadline-urile. Opteaza pentru o varianta clasica, eventual cu curea de piele.

ceas cadou fecioara

  • Un oragnziator de birou. Asa cum spuneam, Fecioara este extrem de organizata si meticuloasa. Pe biroul ei, lucrurile vor fi intotdeauna asezate in perfecta ordine. De aceea, se va bucura sa primeasca un organizator de birou, care s-o ajute sa-si tina la indemana toate ustensilele de scris.
  • Truse sau seturi cosmetice. Nativa din Fecioara este o fiinta practica si, de aceea, va aprecia seturile de cosmetice, care sa-i ofere tot rasfatul de care are nevoie sau trusele de machiaj compacte, unde are la indemana tot ceea ce-i este necesar pentru ritualul de infrumusetare.

Barbatul nascut in zodia Fecioarei este un tip echilibrat, calm, incapatanat uneori, dar in care poti avea mereu incredere. Apreciaza ordinea, confortul si lucrurile de calitate. Iata ce i-ai putea face cadou:

  • O cutie pentru chei. Nativul din Fecioara apreciaza darurile practice si, in acelasi timp, pretuieste confortul propriului camin. Asadar, un dar pentru casa lui, cum ar fi o cutie din lemn pentru chei, i-ar face, cu siguranta, placere.

Cutie chei mare

  • Obiecte de marochinarie. Un portofel, o geanta sau o curea din piele de calitate, bine lucrate, ii vor placea intotdeauna. Alege mai degraba modele clasice decat avangardiste.
  • Carti de specialitate din domeniul preferat. In general, este vorba despre domeniul tehnic sau economic, iar pasiunile literare vor gravita tot in jurul acestor zone. Barbatul Fecioara va fi fericit sa primeasca astfel de carti, mai ales daca este vorba de exemplare rare sau dificil de procurat.

Sper ca aceste idei v-au fost de folos; pentru mai multe inspiratie consultati direct CadouriAltfel. O toamna frumoasa sa aveti!

4 thoughts on “Idei de cadouri altfel pentru nativii din Fecioara

  1. interesante idei pentru aceasta zodie,astept sa faceti si pentru celelalte zodii cate o lista de cadourialtfel,as fi tare curioasa ce rezervati zodiei mele ,zodiei taur.Oricum ar fi, produse sunt la alegere si pentru fiecare persoana in parte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s