Cadouri pentru zodia Leu

Dragii mei, deja e vara in toata puterea cuvantului, desi vremea de afara se straduieste sa ne contrazica 🙂 Suntem deja in zodia Leului, asa ca, daca aveti prieteni, rude sau oameni dragi nascuti in aceste semn zodical, v-am pregatit mai jos cateva idei de cadouri pentru ei. Trebuie sa stiti ca Leilor le place sa fie in centrul atentiei si ca apreciaza cadourile scumpe si deosebite.

Iata, asadar, cateva idei de cadou pentru femeia Leu – o femeie independenta, spectaculoasa si care pare ca nu se teme de nimic!

  • Bijuterii. Leoaica iubeste bijuteriile, mai ales pe cele din metale pretioase, in special aur, cu monturi speciale sau realizate de un brand celebru. Alege bijuterii opulente, caci nu se da in vant dupa cele discrete. Nu dai gres cu un colier masiv sau cercei stil cadelabru.
Un cadou potrivit pentru femeia Leu

Un cadou potrivit pentru femeia Leu

  • Delicatese. Femeia Leu va aprecia o ciocolata fina, o cutie de bomboane rafinate sau un lichior exotic. Asigura-te, insa, ca este ceva cu totul special. O vei da gata daca ii oferi ceva ce nu a mai gustat pana acum 🙂
  • Accesorii pentru casa, aurii sau metalice. Auriul este culoarea favorita a Leoaicelor, asa cum aurul este metalul lor preferat. Chiar daca vor alege un interior in culori neutre, vor aprecia mereu un obiect sau un accesoriu care sa aduca un strop de stralucire in interior. Alege un ceas de masa auriuo cutie de bijuterii decorativa sau o statueta spectaculoasa
Ceas de masa auriu

Ceas de masa auriu

 

Daca te-ai lamurit cam ce-ai putea sa-i faci cadou unei native din Leu, hai sa vedem ce daruri s-ar potrivi unui barbat din acest semn zodiacal.

  • Bricheta sau accesorii de aprins focul. Focul este elementul dominant al Leilor, asa ca este firesc sa fie atrasi de tot ceea ce are legatura cu focul. Alege insa accesorii fabuloase, caci si ei iubesc luxul si opulenta. Poti opta pentru o bricheta invelita in piele sau decorata cu elemente pretioase.
Un cadou pentru barbatul Leu

Un cadou pentru barbatul Leu

  •  Accesorii pentru birou. Barbatul Leu este un carierist prin excelenta, asa ca va aprecia decoratiunile pretioase pentru birou. Nu dai gres daca alegi un set rafinat de instrumente de scris, un press papier deosebit, o rama foto sau o busola in cutie metalica.

Busola in cutie de tabla Navy 3-500x500

  • Esente pretioase. Un parfum de calitate il va impresiona intotdeauna pe barbatul Leu. Cauta arome puternice, sofisticate, in ambalaje neconventionale – il vei da gata cu aceasta combinatie. Sau alege un parfum rar, in editie limitata.

In orice caz, nu uitati ca nativii din Leu vor sa simta speciali in orice moment, mai ales de ziua lor. Sa petreceti bine impreuna! 🙂

2 thoughts on “Cadouri pentru zodia Leu

    • Buna, bujuteria nu face parte din portofoliul nostru de produse, prin urmare nu-ti putem spune care este pretul ei. Fotografia are doar caracter orientativ in cadrul textului 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s