Ce sa nu-i cumperi de Valentines (2)

Pentru ca Ziua Indragostitilor se apropie, hop si noi cu idei de cadouri altfel. Ne stiti doar, nu ne plac darurile conventionale. Daca in articolul precedent am venit cu sfaturi pentru Ei, astazi avem sugestii pentru Ele. Dragi sotii, iubite, prietene fiti pe receptie!

  • Renunta la plusuri. Eu sunt de parare ca niciun barbat (normal) nu se da in vant dupa “pufoseniile” de plus, indiferent ca sunt iepurasi, ursuleti, pisicute sau alte lighioane. Chiar daca, de dragul tau, Iubi va pretinde ca nu-i displac (total), poti sa-i iei totusi un cadou decent. Daca e Valentine, nu inseamna ca trebuie sa fie cu “plus” sau cu “inimioare” desenate peste tot. Ce-ai putea sa-i faci cadou, in schimb? O carte. Daca nu stii ce tip de literatura prefera, nu dispera. Cu un best-seller e putin probabil sa dai gres. Vezi ce s-a citit/ vandut in librarii in 2013. Sau o agenda Moleskine. Clasica, eleganta, atemporala. Ai prins ideea. Ori o busola. E un dar aparte, cu stil.
  • Ciocolata? Da, va rog. Daca esti convinsa ca Iubi e amator de dulciuri, poti sa-i oferi in dar ciocolata. Daca il stii un curajos, cauta niste sortimente mai aparte (neaparat fara inimioare, da? :)) – cu ardei iute, cu menta, cu piper roz. Daca il stii conservator, ramai pe varianta safe de ciocolata cu lapte.
  • Sari peste sticla de vin. Mi se pare mie sau atunci cand nu stii ce sa-i cumperi cadou unui  barbat, cea mai simpla varianta este sa-i iei o sticla de vin? Acum nu zic ca e o idee rea; o sticla de vin prinde bine intotdeauna la casa omului. Dar ai putea sa-i oferi ceva diferit si memorabil, cum ar fi un zbor cu parapanta sau o cursa cu ATV-ul? Ce spui?

Si daca in continuare nu aveti idee ce sa-i cumparati jumatatii voastre, poate va inspira Enciclopedia cadourilor.

A, era sa uit. Daca ti-ai convins iubitul sa mergeti sa sarbatoriti Ziua Indragostitilor undeva departe de noroaiele si zapezile tarii, incercati ca acel “undeva” sa nu fie Paris. E atat de cliseistic – Paris, orasul indragostitilor! Sunt locuri mult mai romantice si mai frumoase, unde nu te calci pe picioare cu alte sute de mii de indreagostiti din toata lumea. Incearca Porto, Praga, Istanbul, Budapesta.

Let love be in the air!

Ce sa nu-i cumperi de Ziua Indragostitilor

Ce sa nu-i cumperi de Ziua Indragostitilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s