Ce sa NU-i cumperi cadou de St. Valentine’s (1)

Pentru ca se apropie St. Valentine’s, presimt ca in curand va incepe asaltul plusurilor si al inimioarelor, care ne vor invada online si offline, in variante roz si rosii. Dragi baieti, barbati, iubiti si prieteni, acest articol este pentru voi. Inclin sa cred ca cei mai multi dintre voi nu va dati in vant dupa aceasta sarbatoare a dragostei, dar, daca tot v-ati hotarat s-o impresionati si sa-i luati un cadou, ce-ar fi ca anul acesta sa iesiti din clisee si sa-i luati jumatatii voastre un cadou altfel?

Daca va doriti sa faceti asta, dar nu stiti cum, va dam mai jos trei ponturi. Luati aminte!

  • Renuntati la celebra cutie de bomboane insotita eventual de un tradafir, neaparat rosu. Ce-i puteti lua in loc? Daca sunteti siguri, dar absolut siguri, ca nu e la dieta, puteti incerca si alte dulciuri, in afara traditionalelor bomboane. Variante de lucru: ciocolata personalizata – de exemplu, o pereche de pantofi de ciocolata sau o cutie eleganta de eclere cu busuioc.
  • Uitati de cina in oras, suflecati-va manecile si treceti la cratita. Nu e catusi de putin un indemn feminist, e doar o abordare originala a traditionalei cine romantice de Ziua Indragostitilor. In loc sa te calci pe picioare cu jumatate din oras in orice restaurant decent, ce-ar fi sa-i faci o surpriza si sa gatesti singur ceva? Cu siguranta ar aprecia mai mult, cu singura conditie ca mancarea sa fie comestibila. Daca esti speriat la ideea de a pune mana pe o tigaie, cartile lui Jamie Oliver te pot scoate din impas. Retete usoare, apetisante, frumos povestite, mai ca-ti vine sa citesti cartile ca lectura de weekend. Totusi, ca sa asiguri succesul operatiunii, nu te arunca la perparate cu grad de dificultate mare. Decat un muschiulet cu crusta de piper verde si sos de mango ratat, mai bine o portie de paste cinstite.
  • Spuneti un “NU” hotarat plusurilor. Din punctul meu de vedere, majoritatea obiectelor de plus sunt urate sau chiar hidoase de-a dreptul. Nici cele decorate cu inimi si inimioare nu sunt departe. Lasanad la o parte faptul ca, in cea mai mare parte, sunt inutile. Ce sa faci cu o perna in forma de inima, pe care nu-ti poti odihni capul cum trebuie? Dar cu tot soiul de cutii si cutioare in forma de inima? Ati prins ideea. Anul acesta, renuntati la plusuri si la inimi, si incercati ceva diferit: o invitatie la teatru, o cutie pentru ceai – daca este genul, un album cu fotografii din orasul preferat, un set de cosmetice naturale.

Ce spuneti, anul acesta scoatem plusurile din circuit?

Fetelor, fiti pe faza, urmeaza un articol si pentru voi!

Ce sa nu cumperi de Valentines

E simpatic, dar anul asta da-i o pauza!

2 thoughts on “Ce sa NU-i cumperi cadou de St. Valentine’s (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s